Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konto

I dagens snabba samhälle
Finns det långsamma behov
Det finns behov av små oaser längs stressens motorväg
Allt går inte att uppdatera blixtsnabbt med F5

Jag öppnar en Bank att betjäna mig
En bank där jag gömmer mina tankar i ett säkert valv
Ett skottsäkert glas kapslande mina inre behov
Glömmer bort portkoden efter en kvart
Står o bankar på valvet

Vill ha ett direktuttag
Efter kontorstid
Mitt i natten
På en gång
Genast
Nu

Men vänta..
Jag bär ju det inom mig

Kontot bär ränta




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 13:43



Bookmark and Share


  nettizen
Kontot bär ränta.... ja, det är hjärtevärmande att höra. :)
Men så har du ju redan avslöjat att du bär på ett stort hjärta så det förvånar mig inte att det är räntebärande också.
Tjusigt!
2007-06-14

  Anna Nickolausson
låter som ett konto jag ibland hade behövt
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP