Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Condor

El Condor Passar
Han glider förbi med spända vingar
Passerar gå utan att få lön

Han jagar den späda Kalven
Grisigt blodig om sin näbb

Går offside i bondens land
Får sitt mål

Ja.. El Condor Passar verkligen på
Fast snart är han past out av sömnmedlet Kalven preparerats med

Ett svart vitt kaos av fjädrar
Likt en boa som fått liv eller fastnat i en bordsfläkt

Ögonen som lavalampans bubblor
sökandes komma upp när de är för dragna
nedåt

Ja
El Condor Passar inte så bra
Men han är inte fotbollsproffs heller




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP