Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hursomhelst

det finns två världar, minst
en svart där jag är hatad, inne i mitt huvud
eller
så är det den vita som bara är på lådsas

hursomhelst

sen du tog mig under dina varma vingar
finns en mellantid

där man svävar osårbar
mellan dig och mig står ett svar
det enda svaret utan frågor

det finns två världar, eller hundra
som alla störtar mot avgrunden
men din svanvinge vilar i mig

och för mig ut
till det enda som inte är trasigt
till det enda som talar
utan att tystna

till ljus utan svärta
och natt full av gryning




Fri vers av Arwen
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-06-14 18:03



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
kärleksförklarande dikt, optimististisk

jag tycker om \"mellantid\", jag stannar upp, tänker efter och det känns skönt att finna sig i en mellantid

jag gillar dikten mucho
2007-06-15

  Mandalay
Åh. Vackert skrivet! Tycker om starkt :)
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen