Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung en sång, bara

Sjung en sång mellan bergen
låt den eka mot dalarnas branter
lyfta din själ som en duvhök och ryttla
i fröjd över vindarnas bärkraft!

Sjung en sång över havet
studsa på vågornas skum som delfiner
lekande svepa i dyningars bölja
skölja dig svalkande ren!

Sjung en sång genom staden
fyll alla gränder med drillande jubel
locka de tysta att nynna och le
över solen och vinden och regnet!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP