Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelknippa

Betraktelser
med underliggande allvar
dina ord sjunger alltid..
än om smärta
än om längtan
men alltid en melodi av dig..

Drömmar
med omedveten symbolik
dina syner dansar
vägrar låsas i tristess
Lika lite som Trieste i mariannergravens djup
Djup ner och upp igen

Längtan
med smärtsam klarhet
Dina planer är på pergament
Skrivet med ditt blod
på ditt egna ryggskinn
Avrivet för att gäcka den niosvansade kattens smekningar

Ett knippe ord
Nycklar för att öppna sinnen
Låsa upp dörren till friheten


Nyckelknippa
finn mig




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-15 14:56



Bookmark and Share


  nettizen
niosvansad katt...... vilken härlig metafor....
Den här var vacker och djupsinnig. Gillar den mycket.
2007-06-15

  Anna Nickolausson
berörande och vacker går direkt in i hjärtat
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP