Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offside I pannkakans planhalva

Så konstigt
Befinna sig på egen planhalva
I pannkakans planhalva
Insyltad
Ändå dömas offside
Blänga på domaren
Ger han ett rött kort
Varnar han för att klanta sig

Domaren bara hänvisar till nämndemännen
Nämndemännen
Vilket namn
De är mer onämnda kärringar
Vid namn som
Feghet
Rädsla
Utmattning
Fattigdom
Ja de är ett lustigt koppel att dras med
De siktar på att framkalla nästa självmål
Går till anfall
Dribblar elegant mellan mina egna ben
Fintar domaren
Drar av målvaktens keps o trycker den ner över nyllet
Ett äkta Hattrick
Sätter en kasse.. från affären?
Jagar mot nästa livsmål
Denna match vinner jag
Jag är Forward
Jag är Back
Jag är i mittfältet
Jag är överallt men målet vaktar jag stenhårt

Ett spel en lek
Ena halvleken
Nästa period

Klockan har stannat
Den har backat ur mittfältet
Gömt sig i målet

En drömlik laguppställning
Vem vågar bli inbytt?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 14:12



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
motsvarigheten
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP