Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottpengar

Skottpengar på Jantelgen

En homogen massa erbjuds alternativ

Att sticka ut




Bunden vers (Haiku) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-16 19:16



Bookmark and Share


  nettizen
sticka ut
sticka fram
sticka in..
nej , okej.... nu börjar jag flippa ut jag så jag ska bara säga
att den var kul. :)
Texten alltså. ;)
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP