Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar..


fallskärmsord


så vände allt och månen neg i solens skugga
allt var svart i det vita, inget var som igår, idag
så meningslöst blev livets tickande

varför alla dessa ord som jagar lirkar och behagar
de hjälper ingen att få mat på bordet eller livet åter
ändå vill jag ha dem där på mina drömmars stig

spara fallskärmsord i hjärtat, sväva en stund i vardagen

så vänder allt igen och solen ler i månens skugga
allt är vitt i det svarta, inget är som igår, idag
så meningsfullt blir livets tickande








Fri vers av kath
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-03-20 08:35



Bookmark and Share


  Lisa
Att kunna förvandla "lunken" till livet är en gåva. Tycker mycket om denna mjuka text just för att den är så lågmäld men ändå beskriver något enormt. Njuter av den tickande rundgången och tjusas av solens och månens samspel. Vackert!
2005-03-21

    ej medlem längre
En livslevande text!
2005-03-20

  Hans w-art Westlund VIP
and round and round it goes. snart ska klockan ställas om igen och denna gång ska den fram en timme. förändras tiden då?
2005-03-20

    sphinx
det här blev mycket bättre ! härligt flyt i texten .
2005-03-20
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath