Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren Frestar

Nu är sommaren härkommen

Vem öppnade celldörren?

Sällsamt varmt skönhet
Grilla oss återigen
Smek svetten ur porerna

Späk det bleka köttet med skoningslösa strålar
Melanom lurar runt hörnet
Sololjan gör en hal som en ål
Omdömet glider av lika lätt som badbrallorna i ett missriktat dyk

Lura oss att vara öppna och gladlynta
Med hjälp av pocenten
Pomillen e viktig

En vild jakt på allt som ska hinnas med går nu

Relationer ska frestas på
Frestelser ska gillras
Frestelser ska fallas för
Påfrestande släktbesök ska utstås

Ja inget är som semester tider
Sen skönt att få återvända till jobbet och koppla av
Frestande som fan




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-18 00:27



Bookmark and Share


  nettizen
Såna gånger man faktiskt är lite tacksam att vi inte har nån släktsammanhållning... man slipper dessa semester-måsten och kan bara vara. :)
2007-06-18

  Anna Nickolausson
det kan bli så
2007-06-18

  nattig
Den här gillade jag *fniss* \"Omdömet glider av lika lätt, som badbrallorna i ett missriktat dyk\" ha ha. Den var rolig och kul för den som får beskåda hihi
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP