Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappersdrakar och garn

En pappersdrake i vinden är sorgen

men handen som håller så hårt i snöret
vet säkert att där finns någonting kvar

En pappersdrake som flyger mot himlen

så stilla ibland som en vilande havsörn
som kastar mot marken sin mäktiga skugga

Så håll i din drakes oändliga snöre

en dag flyger draken fri såsom örnen
bort dit där himlen och havet blandas

en rulle av garn är allt som finns kvar





Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-06-18 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP