Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dag

Var dag
Var natt
Var gryning
Var skymning

Flisor urhuggna ur evigheten med ett urverks precision
Kugghjul som smeker loss ännu en sekund
Visare som stolt pekar finger åt tiden

Var
Våga vara

Del av evighetens barn
Klädda i andetag av tiden
Var sekund unik
Flydd
Upplevd
Namngiven

Vardag?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 00:24



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
vardagens kamp är tyvärr ett måste men att våga vara är upp till en själv
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP