Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagsida

Skepp med varsin slagsida
Möts på stormande hav
Ser att om de möts i rätt hastighet
Lutar mot varann
Då kan de stadga upp varann

Sakta dra mot trygg hamn
Hjälpa varann till varvet
Se varandra repareras

Kunna följas ut till havs igen
Vänskapens trygghet
Bland Blindskär




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-19 01:48



Bookmark and Share


  aol
aå fin poesi
2007-06-29

  Anna Nickolausson
vänskap är oftast mycket betydelsefull och ger så mycket man annars inte tänker på
2007-06-19

    *Zenobia*
tröst för alla \"snedseglare\" på (i) det blå...
2007-06-19

  nettizen
Ja, att ha den där tryggheten att vila sig mot.... veta att någon finns där oavsett vad... det är stort.
Mycket fint och mycket sant.
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP