Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aurora - Morgonrodnaden

 


När dagen ännu var ung
trädde Aurora
ut ur skuggorna
morgonrodnad
du förföriskt sköna
som smeker alla sinnen
du vänder natten till dag
omsluter längtan
och bejakar det
som är jag




Fri vers av DanSan
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-20 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan