Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fortsättning på \"baklås\" efter ett mycket bra tips, om hur man gör med dörrar som gått i baklås, av Hans Westlund :-)


hur man gör när dörren gått i baklås


vill komma in nu,
- säger jag utan att be

sparkar på min ytterdörr tills den går i flisor

- OK, jag ser det
säger rösten där inne




Fri vers av kath
Läst 1162 gånger
Publicerad 2005-03-21 08:50



Bookmark and Share


    carimba
allt går att lösa, när man väl bestämt sig... :)
2005-03-21

  kath
tack Michele jag har prövat , men de kan inte konsten med den här dörren...;-)
2005-03-21

  Hans w-art Westlund VIP
glömde femman...
2005-03-21

  Hans w-art Westlund VIP
kul ;D
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath