Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkylningsdimmor

Förkylningsdimmor sliter smärtsamt i kroppen

snörvlar nyser hostar

Önskar det inte kändes så kinkingt,inte ens kinky




Bunden vers (Haiku) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-06-21 00:29



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
usch inte kul, hoppas det blir bättre snart
2007-06-21

  nettizen
*sträcker fram en näsduk*
krya på sig vännen
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP