Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam fyr

 

En ensam fyr lyser över havet
står stadigt på sin klippa
när stormen rister svajar den
men står fast och lyser sitt sken
åt den vilsne sjömannen
som slåss med stormens krafter

När gastarna styr hans skepp
och han förloras i vågornas mörker
söker fyren hans blick
och viskar sitt ljus till hans sinne
ger honom kraft att återta rodret
för att vända mot väntande hamn

En ensam fyr väntar på sin sjöman
och visar vägen till liv




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 08:11



Bookmark and Share


    Stella Stol
Drunkningsrisken är stor ändå hoppfull och mjuk text, tryggt att hitta hem på möjligheternas stormande hav.
2007-07-10

  noname_realmind
Mycket vackert... känner kraften i den...
2007-06-22

    johanni
Vackert.
2007-06-21

  Horatius
Underbar text med bild som förmedlas.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP