Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du varför jag tycker så mycket om dig?



För att jag får tycka om dig så mycket jag vill.

Det är sällsynt.
Verkligen sällsynt.




Fri vers av Albert
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 08:17



Bookmark and Share


  Carlita
misstänker att det var denna du hänvisade till.. o det känns verkligen att de hänger ihop! det är sanna ord du förmedlar, o sanningen är fager
2007-06-21

  Rosmarin
Den här stannar jag upp vid. Du fångar något viktigt här!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert