Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristerapi för Spöken

-\"Låt oss gå tillbaka till ditt trauma igen\"

-\"Ja, alltså.. först var allt så bra.. jag hade total koll på läget..\"

-\"Intressant, total koll säger du?\"

-\"Mmmmm, sen upptäckte jag att jag inte hängde med..\"

-\"Hängde med?\"

-\"Ja.. helt plötsligt kom det oväntade tankar som jag inte kunde slå tillbaka..\"

-\"Varför?\"

-\"För att tankarna inte var i samma spår som jag var van vid tror jag..\"

-\"Vad innebär det?\"

-\"Fan vet.. men jag kunde inte använda hennes gamla rädslor längre..\"

-\"Oj.. låter illa\"

-\"Ja.. fan jag får nog flytta.. för jag känner mig helt maktlös mot henne nu..fan ..hon har ju börjat leva igen..\"

-\"Ja det låter ju illa för dig..\"

-\"Fan minst sagt.. mitt rykte som spöke e totalt fucked up.. .. hur kunde hon göra detta mot mig.. jag som hållt henne tillbaka o tryckt ner henne så länge.. otacksamma människa..\"

-\"Beklagar.. din tid är ute..\"




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 929 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-21 12:14



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hahaha...stackars " lilla spöket Laban ",hehe;-))) Han får väl boka in fler besök hos terapeuten - om nu det hjälper...
Vilken fantasi att kunna skriva en sån här kul grej, du!! Tokskrattar!
2009-05-12

  charlotte hedendahl
Helt suverän! Mycket rolig! Kram Charlotte
2007-08-18

  Anna Nickolausson
låter positivit bakslag för de spökerna
2007-06-21

    *Zenobia*
en text som kan tolkas på mer än ett sätt...

humoristisk....men samtidigt med en underton av allvar...


dialogen mycket träffande..
2007-06-21

  nettizen
*skrattar så jag ramlar av stolen*
Fullkomligt underbar!!!!!!!!!!!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP