Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramar

Bara finns
Bara håll
Bara var nära
Var bar
Finns
Håll hårt
Håll ömt
Håll nära
Lätt
Länge

Andas mot min hy
Existera i takt med pulsslag
Låt dina armar omge mig
Låt mina armar omge dig

Låt detta skapa en magisk cirkel
Närhet
Trygghet
Välbefinnande

Bara krama





Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-22 21:29



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
kramar kan göra stor skillnad om det är med rätt person man kramas
2007-06-23

  ceicli
Underbart!
Vackert!

*gillar mycket*
2007-06-22

  nettizen
Hoppsan! Närkontakt av intimaste slag. Lite överraskande då det kom från dig men glädjande överraskning. Sånt gillas! :)
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP