Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågbrytare

Våga
Bryta
Konventionerna
Jantelagarna
Obehag påtvingade av andra

Våga
Vägra bli nedbruten
Vägra brott
Vilja
Lev
Njuta
Känna

När du vågat
Når du lättare den trygga innanhamnen

Ständig kamp
Mot andras
Förväntan
Krav
Att uppfulla andras behov

Vart finns dina egna behov?
Det är ett vågspel
Vilken ände väger tyngst?

Det är ändå inget brott
Att bli Vågbrytare på kravens hav




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 12:24



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
nä kan ibland vara bra
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP