Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stubintråd

Glöd
Eld
Flammor

Rusar på en dödlig kurs
Sprakar
Lyser upp

Gnistrar grymt
Flyger fram
Leder fram till något

Vad väntar i andra änden
Laddning
Slut
Uppskjut
Explosion

Ett tomrum?

Vem har tänt stubintråden?
Vem vet vad det utlöser?

Det kan ibland hänga på en tråd...




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 15:11



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
ja vem vet
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP