Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvärlden

Om
Det eviga uttrycket
Jag söker det ibland

Hör det sägas ofta
Om
Ifall
Eventuellt
Kanske
Om så vore
Tänk om
Tänk OM!
Tveksamheter
Vilsenhet

Undran över möjligheter
Jag har sörjt missade beslut
Missade chanser

Men som min vän sa
Acceptera ett misslyckande
Ta till sig
Tag sedan lärdom
Skapa nytt
Ny kraft med avstamp i det gamla avslutet

Se möjligheterna
Ta till sig
Inse att om skapar man
Om är en del av tillvaron
Den OMger oss
Den blir del av Omtaken
Låt oss dela omvärlden

Jag är en del av omvärlden
Är min omvärld en del av din?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 15:01



Bookmark and Share


  nettizen
Om inte Om vore..... hatar ordet OM nästan lika mycket som ordet SNART.
De finns inte i min ordbok....
Om och när.... jag föredrar När Om försvinner.... Om står ju för kanske och måhända.... kan-ske... borde vara ska-ske och må-hända borde ändras till måste-hända... *ler*
Se möjligheterna ,fånga ögonblicken..... måhända missar man ibland, då tar man i med nya tag och kikar framåt,nästa gång lyckas man.
Alldeles visst och sant så som du själv sa. :)
2007-06-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Läser och läser dina texter.
Med risk för att bli tjatig... ;-)
så säger jag igen att DU är väldigt bra
mycket duktig
mycket känsla
och så mycket verklighet!!!!
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP