Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taxen Max och strutsen Stina, ett älskande par



Taxen Max och strutsen Stina
var ett djupt älskande par
förföriskt sensuella var de i sin
kontakt med varandra

Taxen Max brukade då och då
dra en fjäder ur strutsen Stina
och kittla henne till euforins
gränser

Men efter många långa år
började strutsen Stina bli
allt mer skallig, ja inte många
fjun fanns det kvar

Då vintern nalkades frös Stina
ihjäl sent en vinternatt då kylan
var särskilt påträngande
och rimfrosten bet hårt

Taxen Max var helt ifrån sig i sin djupa sorg
och lätt stoppa upp strutsen Stina, lät henne
 även få en ny fjäderdräkt med inbyggd infravärme
full av värme och kärlek lever Max åter lycklig

Och kärleken blomstrar fullkomligt omslingrad
av värme, men likväl kanske lite stelt. Så Max
fick inmonterat diverse motorer och vibratorer.
Ja mina vänner där slutar historien om de två.




Prosa (Novell) av DanSan
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-06-27 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan