Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du se berättelsen om dig?




Ruinen

 

Den gamla borggården

sten efter sten

en gång sammanfogade till en enhet

nu som skeva bitar

trasiga

ofogade

en del saknade

tagna som souvenirer

men skönheten finns kvar i det osymmetriska

styrkan i de släta ytorna

och livet i grönskan som förskönar ruinens minne

livets gång intatuerade i stenarnas ansikte

en påminnelse om alltings inneboende kraft

som för evigt förvarad i borgens inre

där själen stillas och styrkan bevaras

för varje hjärta som vågar möta

ruinens själ




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 12:53



Bookmark and Share


  noname_realmind
Alltings inneboende kraft... och hjärtat som vågar möta ruinens själ. Mycket vackert skrivet rakt igenom!
Bokmärker genast.
2007-07-10

  Ronny Berk
sten på sten formar du till ruinens fasader... men jag ser även grönskan och den fina interiören...
2007-06-30

  Horatius
Texten väcker tankar... vilka delar ger vi ut av oss själva... vilka får vi tillbaka. Intressant text som gillas här.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP