Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödemark

Som när vägen läggs under vatten
och sjöar plötsligt uppstår
där folk står tigande blinkande väntar på
en båt en bro en frälsare

har öde landskap öppnat sig
efter att fel ord sades

dräneringen och återskapandet
av ett levande landskap
tillit tar sin tid.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-06-28 08:22



Bookmark and Share


  thyra
Metaforskapad sanning! Tack!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP