Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små små ord av kärlek. . .




Små små ord
som berör

Små små ord
som vidrör

Små små ord
som smeker

Små små ord
av kärlek

från tankars
djupa brunnar

härmed förkunnas
att dessa rader

är skrivna
endast för dig

(och dig och dig osv. . .)



 

 

 

 


 




Fri vers av DanSan
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 11:23



Bookmark and Share


  KLANG
Jag får inte fram rätt ord.. Underbar? Fantastisk? Grymt:)
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan