Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nalkandes kväll förtäljer. . .



Fredagskvällens förtrollning
omhuldar dagens sista värme
där solen fortfarande
strör diamanter på himlen

och röken från kolgrillarna
blandas med musik från
grannens öppna balkongdörr
och barnens glada skratt

och allt detta observerar jag
tillbakalutad i solstolen framför
 min uppfällda laptop medan
 fingrarna smeker tangenterna

i en hälsning till alla er
som strör guld
över ännu en dag
levandes livet





Fri vers av DanSan
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan