Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Dag & natt

Den står där, år efter år
och den går och går...
tiden rinner alltid ut i sanden, men hur ska man sånt kunna
intet lätta funna.

Men finna det dagar, finns det natt
jag sitter då och myser i soffan som en katt
läser en tidning kanske en poesibok eller glor på TV
åt gamla serier kan inte låta bli att le.

Se där, nu kommer de reklam igen...samma gamla visa
Shampot som ska duga om man heter t.ex. lisa?
Ha,ha...vilka dårar...mitt på kvällen av allt
åt sådant går de väl och ta kallt.

Invänta morgondagen, de ger alltid glädje de.




Fri vers av anita VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-06-29 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP