Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medeltidstaket bär sångerna


två flöjter och valv

väver slingor i valven
smeker sten glas änglar
letar fordom tids röster
sjunger blödande sånger
skuld och förlåtelse
skuld och förlåtelse

andas stjärnor i taket
leker sten ljus lågor
finner fordom tids längtan
sjunger glödande sånger
liv och förbarmande
liv och förbarmande


spelar toner i rummet
smeker sten guld vatten
blåser fordom tids vindar
sjunger levande sånger
kärlek och lidelse
kärlek och lidelse




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 09:31



Bookmark and Share


  Marreb
Känns som att du beskriver kyrkorummet i en gammal kyrka.. häftigt.
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP