Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom döden leker sanningen . . .

 

Bortom vågorna av hemsökelse
tittade jag i mina händer och
försökte att förstå. . .

- Varför upplevs döden så av den
  som man älskat, som har lämnat
  så tydliga spår!

och uppfattningen av tid och rum
släcker allt som bär intelligens . .
.

- Jag önskar bara att just nu
  skulle DU vara här . . . min älskade!




Fri vers av DanSan
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-30 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan