Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind log



en vind log i dina ögon,
när kärleken flög mellan nu och då,
smekte hastigt min hands tunnaste hud
och jag var i dig i nu och i då ännu en stund





Fri vers av kath
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-03-24 08:14



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ja vad ska man säga. 5+
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath