Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ tar för stor plats! Hjälp!





Jag längtar efter att vara mera kropp
Hur ska det gå till?



Håll om mig snälla!
Krama mig!



Länge!
Jag vill bli mera kropp!



Jag vill känna dina händer
inget annat



Jo, förresten, jag vill bli kysst också
dina läppar




Fri vers av Albert
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 20:51



Bookmark and Share


  Albert
Rakel! Jag lovar att testa! Men det är väl ett äventyr förenat med stor fara?
2007-07-02

  Rakel Lorner
Här kommer ett tips! Jag vet inte om det kommer funka för dig men jag har provat några gånger och då har det gått bra. Gå bara rakt fram när den andra personen pratar, (Obs! Det är viktigt att den andra personen ine håller på att prata om något viktigt för då kan det gå riktigt illa och få motsatt effekt... ) stå nära, säg schsch, lägg en hand i nacken och fortsätt säg schsch...
Ja, det kan bli lite förvirrat och förvånat några ögonblick men det kan funka! Heja dig! En fin dikt!
2007-07-02

  Anders P VIP
Det har sagts att själen är den största erogena zonen, men jag kan förstå din tanke också. Ibland kan själen spela en spratt när man inte har kontroll på dess reaktioner. Det fysiska är liksom mer påtagligt.
2007-07-01

  danshäxan
Hej!
Sammanfattningsvis är denna dikt mycket stark i sitt
innehåll. Jag dras till den - en slags magnet.
Den har något speciellt - jag gillar den!
Jag har skrivit mina kommentarer inom parentes
och om du tycker jag är ute och cyklar så
strunta i det jag säger... :-) / danshäxan

Min själ tar för stor plats! Hjälp!
(behöver du ordet hjälp?)





Jag längtar efter att vara mera kropp
Hur ska det gå till?
(kanske kan du stryka frågan)


Håll om mig snälla!
Krama mig!
(starkt och kort och bra!)


Länge!
Jag vill bli mera kropp!
(snyggt med mellanrummet och sedan
denna formulering.... )


Jag vill känna dina händer
inget annat
(samma här - kort, rymtiskt och snyggt)


Jo, förresten, jag vill bli kysst också
dina läppar
(korta gärna den här frasen -
den blir litet lång i förhållande till
den förra.)
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert