Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i längtans rum


så långt borta är du nu
men i drömmens färger
ses vi i största hemlighet
i längtans rum där tiden
viker för evighet




Fri vers av kath
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-03-24 11:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
"där tiden viker för evighet" ursnyggt!
2005-03-25

  stella
Snygg sak det här,börja genast längta!
2005-03-24

    livräddaren
ojoj vad fint!
2005-03-24

    carimba
Jag fyller mitt påskägg med din dagsprodukton, då får jag godbitar att njuta av hela långa helgen....
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath