Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Amore

jag vet att du kommer att på mig vänta
kommer varsamt på dörren glänta
öppna dina armar och mig ömsint rentav kyssa
in till vardagsrummet kommer du & jag kryssa.

Varsamt mitt hjärta kommer att slå
vet att jag ömhet kommer att få
älskade, jag vill ha dig mot mig nu, gör det
min kärlek, den är väldigt het..

Mmm..mjuka kyssar...min vän..bär mig.
känner mycket ömt för dig.
äro vi inte vi inte giorda för \"Amore\"?
precis,precis...vackert som glamore...
låt oss de göra
kärleken kan vem som helst..förföra...

Viska mitt namn i mitt öra...




Fri vers av anita VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-07-01 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP