Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i saknaden



så liten blev jag i saknanden
av det som aldrig kommer åter

och änglar viskar
livets hemlighet
i nätter då det gråter




Fri vers av kath
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-03-24 17:15



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
vad är det? ömt skrivna ord...
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath