Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Minnen

Den staden väcker mycket fina minnen
finns gömnda i all sinnen
jag minns min första chans
de gick nästan som en dans
jodå, men jösses vad man var nervis då
och sedan brevid varandra sedan gå.

Hela tiden som vi där på gatan gick
he,he..kärleken man på en gång fick
inlindad i ett vackert garn, arm i arm
värme mycket i ens barm...
Jag tror vi gick och drack kaffe på ett ställe..vilket de nu var
undrar om de ligger kvar?
Men de e många år sen nu
Fast de minns minns du skäkert, kära du.

Vi möts nog igen.




Fri vers av anita VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-07-03 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP