Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Woolf

Hon var en författare & en kvinna
som nästan inte kunde över sitt liv kunde vinna
men hon skrev böcker med ivrig flit
fast säkert mycket slit.

Hennes man kunde stå ut med med hennes sammanbrott
hanses olycks lott
han skötte visst tryckeriet åt sin hennes böcker skrev
undrar hur många de blev?

olycksdagen kom tyvärr...inte bra
\"så här vill jag de inte ha\"
less på livets måtta?
hon vart bara 58.

Hon hette Viriginia Woolf.




Fri vers av anita VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP