Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en dag



så vaknar ännu en dag
stilla en kort sekund
än höljd i drömmars dunkel
reser vi in i den




Fri vers av kath
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-03-25 09:20



Bookmark and Share


    carimba
jag tror att drömmarna är ljusa. Ännu en varm text från dig, som man njuter av
2005-03-25

  Hans w-art Westlund VIP
det är dimma utanför mitt fönster, är det drömmars dunkel? favo och 5+
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath