Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I morgon far jag till fjällen Sen far jag till dig


Paradiset kan bli ett helvete


ja ja,


ja, ja, det vet jag


men, det är värt risken




Paradiset och helvetet är nog samma plats



Sarek



där kan det vara paradis ena dan och helvete nästa



likadant med dig



men jag tar risken






Fri vers av Albert
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-05 00:31



Bookmark and Share


  Marita Persson
Som med det mesta, våra styrkor är ofta våra svagheter, våra tillgångar våra laster etc. Motsatser som möts, ta det onda med det goda. Du har gett ett gott exempel i den här dikten, på ett av livets stora mysterier. Mycket luft mellan textraderna uppmanar till eftertanke, upprepningarna ligger bra i munnen.
2007-07-18

  ospray
Snyggt skrivet

applåd till dig
2007-07-13

    *Zenobia*
på måndag ska sonen med sambo åka till Abisko och fjällvandra...

få se om det blir Paradis eller Helvete..eller bådadera..

blir det hett lär dom ju i alla fall inte frysa.. *S*
2007-07-05

  Albert
ja när de är som mest svårtillgängliga blir det som vackrast

åtminstone efteråt,
åtminstone när man berättar det
2007-07-05

  glittertindra
mmm.. kvinnor och berg... lika opålitliga båda två... :) ändå ska de bestigas... det måste vara utmaningen som driver... :)
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert