Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Poesi

Jag kände de börja rent flöda
känslorna för orden börja nästan blöda
låt se..ska jag börja skriva..se där! En mening jag fick
kom lika fort som ett kick.
Orden strömmade sedan fram
tyckte dom sade \"tram,tram,tram\".

Mmm..vackra ord..kärlekens ord jag såg
där på papprena dom samlade låg
\"mon amour\"..kan ja skriva så där?
nja..varför inte de? Bra ord till någon man håller kär.

Äsch..vässa pennan igen..så där!
sparade på ett mindre besvär
skapande kan sålunda börja
Jag tänker inte kärleken sörja
Inte alls, min vän..varför inte dyrka?
att orden \"älskar dig\" orden yrka.






Fri vers av anita VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-07-05 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP