Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trudeluttskutt

glädjen spritter
glitterfnitter
litet skutt
trudelutt
solen målar
strålar strålar
någonstans
nånannanstans
men här i huset
blir det dans
tut i lur
i ur och skur
för glädjen spritter
glitterfnitter




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-07-06 09:23



Bookmark and Share


  Marreb
fniss Väldigt söt!
2007-07-06

  Rachel Roth
du fick iallafall mig att le stort...!!!
den är söt den här lilla sången
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP