Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där drömmarna hittar skydd



Ack du hjärta!

Du som slår för mig,

stanna en stund!

Låt mig få vila!

Sedan
ska jag sjunga
för dig igen . . .

jag lovar!

i en annan takt
i ett annat liv

Låt mina drömmar
vila i frid

evigheten
skall de finna
och . . .

när jag öppnar mina ögon;
ifrån den eviga sömnen,

skall mina drömmar
åter finna
skydd i dig.

Ack du hjärta,
drömmarnas
förvaltare
låt mig få vila
en stund
sluta slå
för min skull











Fri vers av Night Soul Woman
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-06 13:34



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en paradox som skapar spänning i denna är att den kan tolkas som att du söker döden samtidigt som den är en önskan om stillad oro för att orka leva.
2007-07-07

  devilsangel
Även hjärtat behöver vila ibland. Vackert skrivet!!
2007-07-06

  DanSan
****************************

Underbart vacker men samtidigt
med så mycket smärta att det gör
ont i hjärtat

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

****************************
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman