Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i landet ingenstans



i landet ingenstans
hämtar änglar mod
där ingen ser att de gråter




Fri vers av kath
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-03-25 21:29



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
denna funkar åt båda hållen...

där ingen ser att de gråter
hämtar änglar mod

i landet ingenstans
2005-03-26

    carimba
inte bara änglar får mod av att gråta, skönskrift av hög klass
2005-03-25

  madinsane
ahh, sett på peter pan, har du? jag med ;) vackert vackert!
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath