Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sekund

 

i en dans bland änglar min kind så nära din evighet en sekund i kärleken

 

 




Fri vers av kath
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-03-26 08:26



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
en fastnaglad sekund av kärlek i evighet
2005-03-26

    livräddaren
vackert och underbart!
2005-03-26

    Mejja
Så underbart smekande rader för sinnet!
Så mjuka fjäderlätta likt en ängels vingar.
2005-03-26

    carimba
Man känner välbehaget, älskar den andsra raden, så stämningsfylld
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath