Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flås mig i nacken

Ligger här själv i sängen

tänker på dig i mörkret

när du ligger där borta själv i sängen

utan mig..

 

Kudden kramar jag om hårt

tanken att det är dig jag kramar om

kurrar ihop mig i täcket

och tänker att det är du som håller om mig..

 

Sluter mina ögon långsamt

hopp om att det bara är en dröm

att jag ligger här ensam - utan dig

vill vakna upp i din famn

det första jag vill se är dina vackra ögon

sedan vill jag känna dig trycka dig mot mig

och känna och höra dina andetag i nacken

för då vet jag att detta existerar

du och jag..

 

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 02:04



Bookmark and Share


  ospray
Skön känsla i dina rader
applåd till dig !!!
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet