Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt natten

 

låt natten förbli morgon även när schakalen vaknar, se min såriga längtan där bär jag dig




Fri vers av kath
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-03-27 08:44



Bookmark and Share


    livräddaren
du skriver underbart bra!
2005-03-27

    ej medlem längre
Sårig längtan
Jag säger bara - åh...
2005-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath