Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smyger morgon

 

på tassande tår smyger morgon  in bakom ögonlock önskar oss välkomna åter




Fri vers av kath
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-27 09:02



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
godmoron får man väl säga då...
2005-03-28

    carimba
vilket skönt mjukvarmt uppvaknande
2005-03-27

  Jenny Karlsson
Blir glad av dina rader. En perfekt start på dan. Jag ser framför mig en liten morgon-gremlin som kommer intassande i sovrummet på filluriga fötter och kittlar mig vaken
2005-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath