Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helisng


Årstid

jag sitter just nu skriver poesi, ja skriver om årstder jag älskar ömt
snart har jag dom pappret tömt
\"äro de som..\" näe..låter gammaldags..kommer nästan från bibelnsskrift
kanske dom i klostret läser de i skift?
Jag ser rosor på en husvägg...vackert..solen skiner ned på dom
och jag tror minsann att kärleken lurar kanske bakom?

Jag har kommit hälften i mitt skrivarblad
börjar känna mig riktigt glad.
kan de vara sommardoften,tro?
Här vill jag gärna bo...
skapa poesi,lyssna på musik,vissla
de låter väl som jag håler på att med livet trissla?
ah, poesin e klar! Ett a4 de blev! Då ska vi se..
kanske nått fel..men vad gör de?
Jag skapar mina ord..meningar..många gör så
De e dom bra på!




Fri vers av anita VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-07-11 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP