Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befria dig själv innan denna natt



Kvalmig luft
drömmarna
hemsöker
korta andetag
svettiga händer
Luften som kväver
fylld med kärlek

- Gå ut för en stund
livet väntar på dig
dina drömmar vill leva

Ge ur djupet av ditt hjärta
vad du längtar att se
lev dina drömmar
och se hur de förvandlas
till dina ögons fröjd

en belöning nog

när mörkret faller igen
ska du blunda för att vila
och inte för att bli hemsökt
av dina drömmar och känslor

Befria dig själv idag, innan
nattens dunkla gryning kommer
och när morgonen gryr ska du vakna
ur din sömn, ta ett djupt andetag
känn hur luften smeker dina lungor
fåglarna sjunger ditt livs melodi

på ett oskrivet blad
finns tonerna skrivna
med osynligt bläck
Se med själens ögon
och må din vilja ske

AmEn

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-12 13:28



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
på ett oskrivet blad
finns tonerna skrivna
med osynligt bläck
Se med själens ögon
och må din vilja ske

Din poesi handlar om att se med själen. Drömmarna är så starka att de intar vilans plats om de inte utlevs. Det blir livsviktigt att lyckas se med själen och uppfatta det som är skrivet med det osynliga bläcket. Liknelsen är mycket bra, för det är nog inte alltid lätt att lyckas se med själens ögon, snarare en utmaning, en aha-upplevelse ...

Dikten leder sin läsare mot denna utmaning genom sin lockande, uppmuntrande och även lugnande ton.
2007-07-12

  Lars Granlöf
Amen
snyggggt
2007-07-12

  Jan Linderoth
Känner riktigt hur varmt det är omkring dig....
och hur krispig och sval luften är i din natt. MMnjuter.
2007-07-12

  Lilla My* VIP
Befriande bön så här innan dagen är till ända...gå ut och få nya syremolekyler i sinnet o befrielsen är nära! Fint**
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman