Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lät fingrarna spela på tangenterna och de ville berätta om ordens makt. Observera att inga karaktärer i spelet har någon som helst likhet med verkligheten.




.....vi kan väl vara vänner ändå

 

Du tog mina ord

när du lämnade mig tog du mina ord

och jag satt tom kvar

hålen i hjärtat som ett maskätet äpple

i en långsam förruttnelse process

stum

med dina ord ekande i huvudets hallar

ironiska och frätande på substansens väggar

lät jag mig flås

inifrån



Fri vers av drakbruden VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP